MTC Tankcontainer Services door JJAP benoemd als depot

Met veel blijdschap mogen wij aankondigen dat MTC Tankcontainer Services is aangesteld door Jiang Jing Asia Logistics Equipment (JJAP) als depot voor hun nieuwe builds die aan komen in de haven van Rotterdam. MTC zal de depotdiensten, inspecties en aanpassingen voor JJAP en hun klanten verzorgen.

JJAP depot rotterdam, JJAP tankcontainers

De eerste batch van JJAP zal in oktober van dit jaar in ons depot aankomen. Eric van Halewijn, Managing Director van MTC Tankcontainer Services: “we zijn erg trots dat JJAP onze locatie en services heeft gekozen. Naast de enorme volumes reparaties en reiniging van tankcontainers die door het depot gaan, zien we onze positie in de verkoop van tanks elk jaar toenemen. We hopen oprecht dat we onze positie kunnen verbeteren met de maandelijkse levering van nieuwe builds.” Over het algemeen heeft MTC een voorraad van 80 tot 100 nieuwe builds en tweedehands tankcontainers.

JJAP container stock, JJAP Depot Rotterdam JJAP Tankcontainers, Modified Tankcontainers Rotterdam, Schoonmaken Tankcontainers

Al meer dan 20 jaar levert JJAP de ISO Tank Manufacturing Industry componenten zoals GRP Cladding-, Rockwool-, POU- en loopbrugsecties. Gedurende deze periode behield JJAP meer dan 40% van het marktaandeel. Sterker nog, de meeste ISO-tankklanten zullen al JJAP-producten op of in hun wagenpark hebben.

JJAP production facility, JJAP MTC Tankcontainers, JJAP Rotterdam tankcontainers

Het zal ongetwijfeld voor de meeste mensen verrassend zijn dat de nieuwe fabriek en faciliteiten van JJAP voor de ISO Tank Manufacturing slechts 9 maanden in beslag hebben genomen om te voltooien en in gebruikte nemen. Gedurende deze periode bouwde en installeerde JJAP een van de meest geavanceerde ISO Tank-productielijnen ter wereld.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in de aankoop van nieuw gebouwde en goed uitgeruste tweedehands tankcontainers? Neem contact op met een van onze collega’s voor meer informatie. Op dit moment hebben we 25 x T11’s 26.000 liter op voorraad. De volgende batch arriveert in week 38, inclusief de 31.000 liter.

Terug naar nieuwsoverzicht ›

Eric van Halewijn
Managing Director

T: +31 (0) 10 4162172
M: +31 (0)6 5330 6543
E: eric@mtcbv.com

Neem contact op ›

Deel dit nieuwsbericht