Our Promise

Bij MTC Tankcontainer Services houden wij van uitdagingen. Ons team staat dag en nacht klaar voor reparatie– en reinigingswerkzaamheden van uw tankcontainers. Onze processen zijn zo ingericht dat de doorlooptijd van tankcontainers wordt verhoogd. Bij alles wat wij doen trachten we de idle time zo kort mogelijk te houden. Met een veelzijdig aanbod van diensten op de Botlek en de Maasvlakte zijn wij een onmisbare schakel binnen de haven van Rotterdam.

Als moderne organisatie is MTC zich bewust van haar verantwoordelijkheid op het gebied van duurzaamheid en het milieu. Wij spelen een belangrijke rol binnen industriële processen en ons werk is niet zonder risico’s. Bij MTC verwerken en reinigen we al het gebruikte spoelwater van de afvalwaterzuiveringsinstallatie. Elke dag streven wij ernaar om al het water zo goed mogelijk te zuiveren en dat wordt gewaardeerd door onze klanten.

Repair

Het reparatieproces van uw tankcontainer begint met een estimate bij MTC. Na uw akkoord zetten wij de estimate om in een werkorder.

In de goed geoutilleerde werkplaatsen voert MTC vervolgens de noodzakelijke reparaties uit. Dit doen wij volgens criteria van de klant maar ook volgens de ITCO standaard.

Via onze online portal kunt u de status van onze werkzaamheden volgen. Goede afspraken over doorlooptijden van zowel reiniging, het opstellen van de estimate en het uitvoeren van de reparatie zorgen ervoor dat uw equipment zo snel mogelijk weer inzetbaar is.

Lees meer

Reiniging

MTC heeft in de Botlek een state-of the-art reinigingsstation met 8 posities Chemie onbegeleid, 4 posities voor Chemie begeleid en 2 voor Food. Ook kunnen wij kosher reinigen en opstomen.

Afgelopen jaar hebben we op 4 posities maar liefst 5 extra waskoppen geplaatst. Dit maakt het wasproces efficiënter en sneller, zodat klanten eerder over hun equipement kunnen beschikken.

Daarnaast beschikt MTC over 4 posities met een Latex unit. Ook voor MDI's en TDI's bent u bij ons aan het juiste adres. Bij MTC houden we van uitdagende reinigingen.

Lees meer

Verkoop

Door de uitstekende contacten binnen de industrie beschikken MTC altijd over een ruime voorraad gebruikte tankcontainers die wij wereldwijd in- en verkopen.

U kunt op deze verkooppagina een offerte aanvragen of direct contact zoeken met een MTC medewerker. MTC beschikt over tankcontainers voor food, feed en chemie (IMO-0, IMO-1, IMO-2 & IMO-4).

Alle tankcontainers leveren wij gereinigd en schoon af conform uw wensen. Heeft u bijzondere eisen voor een tankcontainer? In onze workshop maken wij tailor-made tankcontainers.

Lees meer

Direct Contact

Neem contact op

Eric van Halewijn
Managing Director

T: +31 (0) 10 416 2172
M: +31 (0)6 5330 6543
E: eric@mtcbv.com

Neem contact op

Nando Potze
Manager Cleaning

T: +31 (0) 10 820 9212
M: +31 (0) 6 5726 6334
E: nando@mtcbv.com