Onze diensten

DIENSTEN MTC Tank Container Services verleent al ruim 25 jaar een complete service aan operators en leasemaatschappijen. Dit doen wij vanuit het hart van het petrochemisch cluster in de Rotterdamse Botlek. Klanten roemen ons om het veelzijdige aanbod van repair- en reinigingsdiensten en de multimodale ontsluiting van de terminal. Bij MTC rusten wij niet voordat de werkzaamheden perfect zijn uitgevoerd.

Klanten roemen ons om het veelzijdige aanbod van repair- en reinigingsdiensten en de multimodale ontsluiting van de terminal. Bij MTC rusten wij niet voordat de werkzaamheden perfect zijn uitgevoerd. Wij gaan voor het beste, elke dag weer. Bij MTC rusten wij niet voordat de werkzaamheden perfect zijn uitgevoerd. Wij gaan voor het beste, elke dag weer.

Repair

Op zoek naar tankcontainer reparatie? Naast het reinigen, repareren we ook een behoorlijk volume aan tankcontainers bij MTC voor zowel de operators als de leasemaatschappijen. De openingstijden voor de quickservices sluiten aan op de tijden van de reiniging van ma – vrij: 06.00 tot 22.00, daarmee geven we de chauffeurs de gelegenheid hun tank te laten controleren/testen voor belading. Voor de grotere Tankcontainer reparaties en keuringen zijn wij geopend van 07.00 tot 16.00 uur. Door onze inrichting van de tankcontainer reparatie stacks zijn we in staat om een hoge doorloopsnelheid te garanderen en stemmen in het kader daarvan de package deals samen geheel naar wens van onze klanten. ...

Lees meer

Reiniging

In de logistieke keten van het vervoer van vloeistoffen is de rol van een tankcontainer reinigingsstation cruciaal. Bij MTC Tankcontainer Services weten wij dit maar al te goed. Vanaf 1990 hebben wij daarom de focus op de servicebehoeftes: Tankcontainer Reiniging en Reparatie.

Tankcontainer cleaning

Met 12 posities voor 'Chemie', waarvan 4 met een gaswasinstallatie, en 2 posities voor 'Food' zorgen wij voor een snelle tankcontainer cleaning doorstroming. Ter beoordeling van de producten is vakkennis onmisbaar. Bij MTC beschikken wij over een chemisch analist die naast de indeling ook de tarieven bepaald. De Tankcontainer reiniging wasprogramma’s zijn automatisch gekoppeld aan ...

Lees meer

Watergebonden

Door de gunstige ligging aan de Oude Maas bij de Botlekbrug kunnen containers snel over water vervoerd worden richting de Maasvlakte en het Europese achterland. Samen met RBC werkt MTC nauw samen met gerenommeerde barge operators zoals Danser Containerline, Contargo en Neska.   Met deze binnenvaart operators bieden wij een imposant netwerk aan achterland bestemmingen in de Benelux, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland. Voor grotere aantallen containers is vervoer per binnenvaart de meest optimale oplossing.

Lees meer

Verkoop

De afgelopen jaren hebben we een stijgende lijn gezien in de verkoop van tankcontainers en lekbakken. Zowel in de nieuwbouw als in gebruikte equipment hebben we een behoorlijke groei gezien in 2020. We blijven daarom op zoek naar de aankoop van gebruikte tanks en zorgen we er met een regelmatige flow van nieuwbouw voor dat we onze klanten altijd kunnen voorzien van equipment.  

Lees meer