Idle time met 25% verkort

Recent heeft MTC Tankcontainers geïnvesteerd in de aanschaf van nieuwe waskoppen. De wasbanen zijn van 3 tollen uitgebreid naar 5 tollen per positie. Als gevolg van deze investering wordt de idle time met maar liefst 25% verkort voor klanten.

Door het automatische wasprogramma en de mogelijkheid om in dezelfde wasstraat te drogen, hoeft een chauffeur minder lang te wachten en beschikt u sneller over een schone tankcontainer. Nando Potze, Manager Cleaning bij MTC Tankcontainers: “Bij ons zijn er naast de foodbanen ook wasstraten voor chemische producten. Uiteraard zijn onze collega’s goed opgeleid en in het bezit van de laatste certificaten”.

Het grote voordeel is dat de container niet naar buiten vervoerd hoeft te worden, maar in de wasstraat zelf gedroogd wordt. Dit droogproces duurt slechts 10 minuten. Via onze “Clean Guard” oplossing krijg u ook inzicht in de performance van onze wasstraat.

MTC Tankcontainers’ Cleaning divisie
Vier jaar geleden heeft  MTC de “Cleaning” divisie opgericht. In 2017 zijn er in totaal meer dan 36.000 tankcontainers (food & chemie) schoongemaakt. Klanten kunnen op aanvraag ook op zaterdag en zondag tankcontainers reinigen. Eveneens is MTC hard op weg om HACCP-gecertificeerd te worden en bieden wij de mogelijkheid volgens de strengste kosher-standaarden tankcontainers te reinigen.

Bij MTC gaan we iedere dag voor het beste resultaat voor onze klanten. Samen met een team van ervaren collega’s zijn wij in staat een hoog aantal food tankcontainers per dag te behandelen. “Chauffeurs kunnen tijdens het wachten gebruik maken van onze faciliteiten en terecht bij onze collega’s voor eventuele vragen. Snelheid, klantvriendelijkheid, kwaliteit en veiligheid staan centraal bij MTC”, aldus Nando.

Uw mogelijkheden?
Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw food tankcontainers? Neem dan contact op met Nando Potze.

Door Nando Potze, Manager Cleaning
Nando is werkzaam sinds 2017 bij MTC Tankcontainers. Zijn missie is om iedere dag samen met zijn collega’s optimaal te presteren voor klanten.

Terug naar nieuwsoverzicht ›

Nando Potze
Manager Cleaning

T: +31 (0) 10 482 09 212
M: +31 (0) 6 5726 6334
E: nando@mtcbv.com

Neem contact op ›

Deel dit nieuwsbericht