Dutch Marines Rowing Challenge & MTC Tankcontainers

Sinds 2 jaar sponsort MTC Tankcontainers de Dutch Marines Rowing Challenge (DMRC). Dit is een jaarlijkse roeiwedstrijd georganiseerd door oud-mariniers. De DMRC zamelt tijdens deze “challenge” geld in om zorg te verlenen aan mariniers die tijdens hun werk letsel hebben opgelopen of lijden aan een posttraumatische stressstoornis.

“Wij vinden het mooi dat wij een bijdrage kunnen leveren vanuit MTC Tankcontainers aan de DMRC. Onze mariniers strijden voor onze vrijheid en verdienen na hun missie een podium”, aldus MTC Tankcontainer Managing Director, Eric van Halewijn. De DMRC en MTC Tankcontainer stonden tijdens Mosselen aan de Maas 2018 samen op een stand.

Eerdere challenges
In 2015 roeide de DMRC van Vlissingen naar Londen, een tocht van ruim 350 kilometer! Dit jaar stond op 14 mei de Memorial Regatta Rotterdam op het programma die in het teken van het bombardement van Rotterdam stond. Dit jaar is het 78 jaar geleden dat de Nazi’s bij de aanval op Nederland het centrum van de stad platgooiden.

Burgemeester Ahmed Aboutaleb gaf om 13:25 uur op de Admiraliteitskade ter hoogte van het Boerengat het startsein voor de roeiwedstrijd die bestaat uit een tocht van 16,65 kilometer door het prachtige decor van Rotterdam.

Meer informatie over de DMRC treft u op de website: https://goo.gl/VJiaEx

Terug naar nieuwsoverzicht ›

Eric van Halewijn
Managing Director

T: +31 (0) 10 4162172
M: +31 (0)6 5330 6543
E: eric@mtcbv.com

Neem contact op ›

Deel dit nieuwsbericht